Οι υπέροχες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης!
Από http://www.nov.gr/
Ανοικτό κολυμβητήριο, διαστάσεων 50×20, με θερμαινόμενο νερό, που φιλοξενεί εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες των Αθλητικών Τμημάτων Κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης, Συγχρονισμένης Κολύμβησης και Τεχνικής Κολύμβησης. Στο κολυμβητήριο έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται και τα μέλη του Ομίλου. Η κερκίδα έχει χωρητικότητα 1000 θεατών.
Ιστορία
Το κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης άρχισε να κατασκευάζεται το 1967 με πρωτοβουλία του, τότε Προέδρου του Ομίλου, Αθανασίου Διακάκη και ενέργειες του επίλεκτου μέλους Ιωάννου Τζελάτη.
Το κολυμβητήριο ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε το 1977, λειτουργώντας αρχικά μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Από το 1991 λειτουργεί με θερμαινόμενο νερό και κατά τη χειμερινή περίοδο.
Το 2002 έγινε εκτεταμένη επισκευή του κολυμβητηρίου, ενώ στη συνέχεια αρκετοί χώροι βελτιώθηκαν με την αρωγή της ΓΓΑ, καθώς στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας χρησιμοποιήθηκε ως προπονητήριο για το άθλημα του Τριάθλου.
Γυμναστήριο
Το άρτια εξοπλισμένο και πρόσφατα ανακαινισθέν Γυμναστήριο του Ομίλου καλύπτει τις ανάγκες ειδικής ενδυνάμωσης των αθλητών και αθλητριών όλων των Αθλητικών τμημάτων, ενώ ειδικά προγράμματα προβλέπονται για την άθληση των μελών.
 
 Ιατρείο
Το Ιατρείο του Ομίλου βρίσκεται μέσα στο χώρο του κολυμβητηρίου, καλύπτοντας βασικές ανάγκες Πρώτων Βοηθειών.
Ο Γιατρός του Ομίλου βρίσκεται στον χώρο αυτό καθόλη την διάρκεια λειτουργίας των Αθλητικών Σχολών του Ομίλου.
Ξενώνας Αθλητών
Πάνω από το κολυμβητήριο του Ομίλου λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένος ξενώνας φιλοξενίας αθλητών, δυναμικότητας 15 ατόμων.
Ο ξενώνας είναι εξοπλισμένος με κουκέτες, ερμάρια και διαθέτει χώρους υγεινής.
 
Εντευκτήριο – Αίθουσα Κυπέλλων
Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, 150 τ.μ., με θέα τη θάλασσα και αποκλειστική εξωτερική βεράντα επιπλέον 150 τ.μ., που, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέρει στα Μέλη, τους Αθλητές, τις οικογένειες τους και τους καλεσμένους τους, την απόλαυση ενός ξεχωριστού σημείου συνάντησης.
Στην αίθουσα λειτουργεί αναψυκτήριο με finger-food και κρύα εδέσματα και ποτά, ενώ ο χώρος έχει ηχοσύστημα και τηλεόραση για προβολή αγώνων.
Εδώ εκτίθενται τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει οι oμάδες του Ομίλου, σε όλα τα Αθλήματα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται Ολυμπιακά και Παγκόσμια Κύπελλα! Ο χώρος επίσης φιλοξενεί πολλές κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις.
Το Εντευκτήριο λειτουργεί τις εξής ώρες : Δευτέρα έως Παρασκευή : 11.00-00.00 Σάββατο και Κυριακή : 09.30-00.00
Γραφεία Διοίκησης
Στα Γραφεία Διοίκησης στεγάζονται και λειτουργούν το Διοικητικό Συμβούλιο, η Κεντρική Γραμματεία και το Λογιστήριο.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00 και Σάββατο 09:00-15:00
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-16:00
Εστιατόριο
Το εστιατόριο του Ομίλου προσφέρει μοναδικό περιβάλλον, άριστη εξυπηρέτηση και ποιότητα “κουζίνας” που έχει κερδίσει την προτίμηση των φίλων του καλού φαγητού. Στεγάζεται στον ευρύχωρο και μοντέρνο χώρο, που “βλέπει” πανοραμικά όλο τον Όμιλο, ενώ διαθέτει δική του είσοδο, στο πλάι του κεντρικού θυρωρείου. Τα μέλη επίσης απολαμβάνουν ειδικές προνομιακές εκπτώσεις στο Εστιατόριο.
Για πληροφορίες – κρατήσεις : 210 89.61.274 και 210 89.61.277 Για καλύτερη ενημέρωση επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του Εστιατορίου.
Αίθουσα Ψυχαγωγίας Μελών
Στο πίσω μέρος του κτιρίου Διοίκησης έχει δημιουργηθεί ανεξάρτητος χώρος ψυχαγωγίας, στον οποίο τα μέλη του Ομίλου συναντιώνται για μια παρτίδα σκάκι, μπρίτζ και διάφορα άλλα επιτραπέζια παιχνίδια.
 
Χώρος Αναμονής Γονέων και Αθλητών
Στο μπροστινό μέρος των γραφείων Διοίκησης, δίπλα στην αίθουσα διδασκαλίας, λειτουργεί χώρος αναμονής για τους γονείς και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου, ενώ στο χώρο λειτουργεί μικρή βιβλιοθήκη με εκδόσεις του Ομίλου και βιβλία σχετικά με τα αθλήματα και τις δραστηριότητές μας.
 
 Αίθουσα Διδασκαλίας
Αίθουσα 50 ατόμων, με τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες της θεωρητικής διδασκαλίας των Αθλητικών Τμημάτων.
Χρησιμοποιείται και ως Γραμματεία των Αθλητικών Σχολών του Ν.Ο.Β.
Προβλήτα
Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης διαθέτει προβλήτα, που φιλοξενεί σκάφη, αποκλειστικά και μόνο ιδιοκτησίας των μελών του, προς εξυπηρέτηση αθλητικών αναγκών.
Στην προβλήτα υπάρχουν παροχές νερού και ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και μηχανισμοί ανέλκυσης-καθέλκυσης, αποθήκευσης και μεταφοράς των σκαφών.
Χώροι Λουομένων – Κυλικεία
Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης υπάρχουν δύο χώροι φιλοξενίας των λουομένων μελών, των οικογενειών τους και των αθλητών.
Ο ένας βρίσκεται στον μώλο της βόρειας πλευράς (μπροστά από την προβλήτα), ενώ ο άλλος στην νότια πλευρά, στο πίσω μέρος του Ομίλου (νότια πλαζ).
Οι χώροι αυτοί διαθέτουν σκίαστρα, καρέκλες, τραπέζια και ομπρέλες κάνοντας τη διαμονή των μελών και των αθλητών άνετη και πολιτισμένη.
Δίπλα στους χώρους αυτούς λειτουργούν κυλικεία, τα οποία προσφέρουν καφέ, αναψυκτικά, παγωτά, κρύα πιάτα και είδη σνακ.

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr