Επιστροφή στο «Σεράφειο» για το τμήμα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης!

 

Με όνειρα, φιλοδοξίες και έντονη αποφασιστικότητα για την υλοποίηση των στόχων του, πρόκειται να εισέλθει στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο, τη Δευτέρα στις 18.30, το ανδρικό τμήμα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης. Ύστερα, λοιπόν, από, περίπου, δυόμιση μήνες, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα ξεκινήσει να προετοιμάζεται για τις προσεχείς διοργανώσεις, κάτι το οποίο αναφέρεται, ρητά, μέσω του ακόλουθου Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του ιστορικού σωματείου.  

«Η ώρα της επιστροφής στην πισίνα για πρώτη φορά μετά τις 13 Μαρτίου έφτασε! Ο APOLLON SMYRNIS Water Polo γυρίζει αύριο στις 18:30 στο προπονητικό του «σπίτι», το Σεράφειο κολυμβητήριο, όπου και είναι προγραμματισμένη η πρώτη ομαδική συγκέντρωση του ανδρικού τμήματος της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» μετά από διάστημα σχεδόν 2.5 μηνών.

 


Παρουσία γιατρού και αφού προηγουμένως ακολουθήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τόσο από 
τους ανθρώπους του κολυμβητηρίου όσο, βεβαίως, και από την ομάδα, οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης θα πέσουν ξανά στο νερό ξεκινώντας τις ατομικές προπονήσεις τους, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Κατρουζανάκη και των βοηθών του Χρήστου Μπάκα και Δημήτρη Μιτελούδη.
Η αναμονή τελείωσε. Οι «κυανόλευκοι» γυρίζουν στο φυσικό τους στοιχείο για προετοιμασία εναρμονισμένη με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ και της ΚΟΕ.

#apollon_water_polo #apollonsmyrnis».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr