Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας!

 

ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986

 

Έκοψε την βασιλόπιτα του στο κατάμεστο Δημοτικό Ωδείο.

 

Για 14η χρονιά ο Χιλιώτης Δράμα 1986 έκοψε την βασιλόπιτά του στο κατάμεστο Δημοτικό Ωδείο 500 θέσεων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Π. Γεράσιμος, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Αναστάσιος Βασιλειάδης, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Λιθηρόπουλος, ο Στρατηγός  Ε.Α. Στέλιος Μελισσινός, ο πρόεδρος της ΕΣΧΑΜΑΘ  κ. Χατζηκωνσταντίνου Ησαΐας αθλητές-τριες, προπονητές, γονείς, μέλη και στελέχη του Συλλόγου. Παρουσιάστηκε σε ηλεκτρονική μορφή το έργο των τμημάτων  Χειροσφαίρισης, Κολύμβησης και Συγχρονισμένης Κολύμβησης, ενώ μεγάλο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στην συνεργασία γονέων με προπονητές και στελέχη του συλλόγου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι Δραμινοί αθλητές-τρια: Κωνσταντίνος Δουβαλίδης αθλητής στίβου που κατέχει Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Διακρίσεις  με παράλληλες συμμετοχές σε 3 Ολυμπιάδες, η Ελένη Ποιμενίδου διεθνής αθλήτρια Χειροσφαίρισης με πολυετή προσφορά στις Εθνικές ομάδες και για την κατάκτηση πρωταθλημάτων και κυπέλλων Ελλάδος και  ο Στέφανος Χατζηνικολάου που διέπρεψε για το ήθος του ως αθλητής Χειροσφαίρισης σε ομάδες της Δράμας για 27 χρόνια.

Δώδεκα τυχεροί αθλητές και αθλήτριες που έτυχαν το φλουρί παρέλαβαν τα δώρα τους από τους επίσημους και τους προπονητές-τριες του συλλόγου.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους παρευρισκόμενους όπως επίσης και τους χορηγούς του οι οποίοι προβλήθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης με ξεχωριστό προτζέκτορα προβολής.

 

Με τιμή το Δ.Σ.

 

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr