Στην Εθνική Νεανίδων οι αθλήτριες χειροσφαίρισης, Κιουκτσόγλου  και Κοτίδου!

 

Δύο εξαιρετικές αθλήτριες του σωματείου χειροσφαίρισης, “BIANCO MONTE” Δράμα 86’ τιμούν, πλέον, τη φανέλα της Εθνικής Νεανίδων, σύμφωνα με το περιεχόμενο του ακόλουθου Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου.

 «Την κλήση στην Εθνική Νεανίδων κατέκτησαν οι Κιουκτσόγλου Ελεονώρα και η Κοτίδου Ελένη. Την Δευτέρα αρχίζουν προπονήσεις στην Μίκρα της Θεσσαλονίκης.

 Οι ΄΄μικρές΄΄ μεγάλωσαν και η σκληρή δουλειά με την προπονήτριά τους Αγγελική Μαυροπούλου για πολλά χρόνια, με οδηγό το «σκληρή Δουλειά Υπομονή και Ήθος», έφερε την μεγάλη διάκριση και οι αθλήτριες αρχίζουν μια νέα προσπάθεια με την Εθνική ομάδα.

 Η Κιουκτσόγλου Θεοδώρα-Ελένη είναι γεννημένη 5-6-2007 αγωνίζεται στη θέση pivot με ύψος 1,72 ενώ η Κοτίδου Ελένη είναι γεννημένη 30-7-2006 αγωνίζεται στην θέση δεξί Ίντερ είναι Αριστερόχειρας και με ύψος: 1,73. Τα πρώτα αθλητικά βήματα της Ελεονώρας ήταν με προπονητή τον Βασίλη Σαπουνίδη.

 Πολλά κορίτσια στην συγκεκριμένη ομάδα έχουν το ταλέντο και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν καλά ότι αν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο σύντομα θα έχουμε και νέες κλήσεις.

Κορίτσια συγχαρητήρια, η χαρά μας είναι μεγάλη και ολόψυχα σας ευχόμαστε να είστε υγιείς, χαρούμενες και να εκπληρώσετε τα αθλητικά σας όνειρα.

Το Δ.Σ».

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr