«Το μέλλον ανήκει στην Α.Ε. Κομοτηνής»!

Ο Τάσος Πετρίδης στο «gipedo.eu»!

Η εκπληκτική πορεία της ανδρικής ομάδας πετοσφαίρισης της Α.Ε. Κομοτηνής σε συνδυασμό με την συνεχή ανάπτυξη των ομάδων υποδομής του συγκεκριμένου συλλόγου δεν μπορούν παρά να έχουν προκαλέσει συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας στα μέλη του ιστορικού σωματείου.

Ενδεικτικές του παραπάνω γεγονότος αποτελούν οι δηλώσεις το υπεύθυνου του συλλόγου και ενός εκ’ των χορηγών των ομάδων πετοσφαίρισης, Τάσου Πετρίδη, στην ιστοσελίδα μας, πριν μερικές ημέρες.

 

 

 «Η ανδρική μας ομάδα βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο, καθώς έχει κατορθώσει να έχει απολογισμό πέντε νίκες και μόνο μια ήττα σε σύνολο έξι αναμετρήσεων για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Προπονητής της ομάδας μας, φέτος, είναι ο Ηλίας Κρεούζης, ο οποίος αντικατέστησε, πέρσι, τον Ανέστη Γιαννακόπουλο, στην συγκεκριμένη θέση, αφού ο τελευταίος συνεργάζεται, πλέον, με τον κόουτς, Μάκη Δημητριάδη, στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης. Εύχομαι η ομάδα μας να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α2, αν και θεωρώ πως δεν είναι, ακόμα, έτοιμη  να κάνει το άλμα για τα «σαλόνια» της Α1!

 

 

Εκτιμώ πως το ανδρικό μας συγκρότημα θα συμμετάσχει στους αγώνες «μπαράζ», μαζί με άλλα τρία τμήματα από τους δύο ομίλους της Βόρειας Περιφέρειας, αλλά, δύσκολα, θα τολμήσει να ανέλθει στην Α1. Ίσως, τη νέα σεζόν, να είναι η ομάδα μας έτοιμη για κάτι τέτοιο, ωστόσο, ακόμα δε βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση!», είπε, αρχικά, ο κ. Πετρίδης, στην ιστοσελίδας μας, για να προσθέσει, λέγοντας:

«Πέρα, όμως, από την ανδρική μας ομάδας, η Α.Ε. Κομοτηνής διαθέτει αρκετά αναπτυξιακά τμήματα, τα οποία ααρτίζονται από αθλητές με εξέλιξη στον χώρο της πετοσφαίρισης. Σ

 

 

Σκεφτείτε πως στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ανδρικής ομάδας ομάδας έχουν, ήδη, προωθηθεί παίκτες του εφηβικού τμήματος, οι οποίοι αποτελούν το «χρυσό» μέλλον του σωματείου μας.

Όσον αφορά στα τμήματα βόλεί θηλυκού γένους, ο σύλλογος μας διαθέτει αρκετά συγκροτήματα, τα οποία πλαισιώνονται από παίκτριες, οι οποίες χαίρονται την άθληση. Ευελπιστώ, η Α.Ε. Κομοτηνής να συνεχίσει να λειτουργεί με πλήρη οργάνωση σ’ όλα τα επίπεδα, καθώς το μέλλον της ανήκει».