«Οι Βελιές ήταν για δυάδα ικανές»!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Δημήτρης Τσιριγώτης, στο «gipedo.eu»!

 

 

Για πολλούς αποτελεί τη «ψυχή» του σωματείου και γι’ άλλους τον άνθρωπο, ο οποίος διατηρεί, διαχρονικά, τον ρόλο του πρωταγωνιστή για την εύρυθμη λειτουργία του Α.Π.Ο. Βελιών στο αθλητικό προσκήνιο. Ό,τι και από τα δύο να επιλέξει κάποιος, το βέβαιο είναι πως στο πρόσωπο του έμπειρου παίκτη, Δημήτρη Τσιριγώτη, φανερώνεται η «λάμψη» του λακωνικού σωματείου, το οποίο έχει, διαχρονικά, τιμήσει, επάξια, το χωριό στον αντίστοιχο Νομό. Γι’ αυτό, άλλωστε, όταν η ιστοσελίδα μας απευθύνθηκε, προ ημερών, στον ίδιο, προκειμένου να αντλήσει την προσωπική του γνώμη για τη ρότα του αγαπημένου του συλλόγου, εκείνος δε δίστασε να τονίσει με σιγουριά πως:

 

«Ο Α.Π.Ο Βελιών είναι ένας σύλλογος με ξεχωριστή δυναμική στον αθλητικό χώρο της Ε.Π.Σ. Λακωνίας. Η ομάδα μας έχει, αρκετές φορές, τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει στα Πρωταθλήματα της συγκεκριμένης Ένωσης, κάτι το οποίο πράττει, έστω και αν έπειτα από το πέρας της σεζόν τερματίζει, σε χαμηλότερη θέση απ’ αυτήν την οποία αξίζει, στον βαθμολογικό πίνακα. Κάτι τέτοιο συνέβη τη φετινή χρονιά (2021-2022), κατά τη διάρκεια της οποίας η ομάδα μας κατέληξε στην 3η θέση, χάνοντας στις λεπτομέρειες μια θέση εντός της πρώτης δυάδας του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Ε.Π.Σ. Λακωνίας.

Συνεπώς, εν όψει της επόμενης σεζόν, ο Α.Π.Ο. Βελιών, θα συμμετάσχει στην πρώτη τη τάξη κατηγορία της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, με την ευχή να διαγράψει μια θετική πορεία στο επόμενο Πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας και παλιός «άσος» της Α.Ε.Κ. Αθηνών, κ. Γώργος Κούτουλας, έχει, φέτος, βοηθήσει αρκετά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει με τα στελέχη της διοίκησης του σωματείου (Μπίλια, Σταθάκη, Τσιριγώτη κ.α), οι οποίοι φροντίζουν, καθημερινά, για την προοδευτική ρότα του σωματείου μας».