«Βας Βας» και «Arsakli f.c» προσφέρουν προοπτική!

«Λάμπει» η Ακαδημία ποδοσφαίρου του παλαίμαχου διεθνή… άσου του ΠΑΟΚ!

 

Με πολλά αγόρια, μερικά κορίτσια, αλλά, κυρίως, με την έντονη διάθεση για σωστή άθληση, συνεχίζεται η λειτουργία της εξαιρετικής Ακαδημίας ποδοσφαίρου με το όνομα, «Arsakli F.C»! Τα πολυάριθμα τμήματα υποδομής, μερικά εκ’ των οποίων μετέχουν στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Στελεχώνονται από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι γυμνάζονται στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Πανοράματος από καταρτισμένους προπονητές.

Επικεφαλής, φυσικά, της έξοχης αυτής Ακαδημίας ποδοσφαίρου, δεν είναι άλλος, από τον διεθνή πάλαι ποτέ «αστέρα» του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Βασίλη Βασιλάκο, ο οποίος συνεπικουρούμενος από τον γιο του, Δημήτρη και ορισμένα, ακόμα, στελέχη, οργανώνουν με εκπληκτικό τρόπο το προϊόν τους.

Ένα προϊόν, το οποίο βοηθά, διαχρονικά, τον αθλητισμό να αναπτυχθεί σ’ όλα τα επίπεδα, γεγονός το οποίο καταδεικνύεται από τη δοκιμή μερικών παικτών στις προπονήσεις των Π.Α.Ε, με τρανό παράδειγμα τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Οι «ασπρόμαυροι» παρακολουθούν, διαρκώς, την εξέλιξη των παικτών, οι οποίοι αποτελούν τα…σπλάχνα του «Arsakli F.C», ευχόμενοι να τους βοηθήσουν να διαγράψουν επιτυχή καριέρα στο μέλλον με τα χρώματα του «Δικεφάλου».