"Ο Αριστέας αριστεύει στην Αργολίδα"!

Ο ιδιοκτήτης της Ακαδημίας Αριστέας Άργους, Απόστολος Κατσάς, στο «gipedo.eu»!

 

  

Κάποια πρόσωπα της κοινωνίας μας βιώνουν, καθημερινά, πλούσιες εμπειρίες, οι οποίες, όμως, δεν είναι αρκετές για να καυχιούνται για το προσωπικό τους δημιούργημα. Κάποιοι άλλοι, όμως, μάλλον πιο καινοτόμοι, δικαιούνται να περηφανεύονται για το έργο τους, για τη διαρκή και προοδευτική εξέλιξη τους, αλλά και για το τρανό όραμα τους στον αντίστοιχο τομέα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει, αναμφίβολα, ο ιδιοκτήτης της εξαιρετικής Ακαδημίας ποδοσφαίρου, με το όνομα Αριστέας Άργους, κ. Απόστολος Κατσάς, ο οποίος μας κατέθεσε το πλάνο του στον αθλητικό και κοινωνικό χώρο

«Εγώ, σε συνεργασία με τους κυρίους, Κλεόβουλο Καλτάκη και Σπύρο Μεμφού, διατηρούμε, την τελευταία εικοσαετία, την Ακαδημία ποδοσφαίρου, με το όνομα, Αριστέας, η οποία εδρεύει στο δεύτερο χιλιόμετρο Άργους-Ναυπλίου. Εμείς έχουμε μισθώσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις 5 στρεμμάτων, οι οποίες ανήκουν σε κάποιον ιδιώτη, προκειμένου να αναπτύξουμε το σπορ του ποδοσφαίρου στον τόπο μας.

Στον συγκεκριμένο χώρο, υπάρχει ένα γήπεδο διαστάσεων, 9χ9, αλλά και τρία, ακόμα, διαστάσεων 6χ6, πλαισιωμένα από έναν χώρο διαστάσεων πέντε στρεμμάτων, έχοντας συνθετικό τάπητα. Επιπλέον, το αθλητικό μας οικοδόμημα, το οποίο ανακαινίστηκε το έτος 2019,  περιλαμβάνει όμορφες αίθουσες αποδυτηρίων, όπως και ειδικό χώρο για τη ψυχαγωγία του κοινού, αποτελούμενος από έναν παιδότοπο και ένα εντευκτήριο. Οι εγκαταστάσεις, τις οποίες μισθώνουμε, μηνιαίως, προκειμένου να δραστηριοποιείται ο κόσμος, βρίσκονται στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου με κατεύθυνση από την πόλη του Άργους στην πόλη του Ναυπλίου, πλησίον του «σουπερμάρκετ», Βασιλόπουλος.

Η Ακαδημία μας συνεργάζεται με μια σειρά από σωματεία, όπως το αντίστοιχο του Ηρακλή Καρυάς, το οποίο μετέχει, φέτος, στον… μαραθώνιο της Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας, του Αριστέα Άργους, ο οποίος μετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας, αλλά και του Αγαμέμνονα, ο οποίος αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Αργολίδας. Στόχος μας είναι η παρουσίαση του κοινωνικού μας χαρακτήρα, η εξάπλωση του πολιτισμού στον τόπο μας, αλλά και η ανοδική εξέλιξη του ταλέντου κάθε νεαρού αθλητή, ο οποίος επανδρώνει, επάξια, την Ακαδημία μας. Είναι, άλλωστε, αλήθεια πως από τα…σπλάχνα μας έχουν παραχθεί αξιόλογοι παίκτες, όπως ο νυν αθλητής της Ουτρέχτης, Αναστάσιος Δουβίκας, ο παίκτης του Ατρομήτου Αθηνών και ο πρώην του Παναθηναϊκού, Μαυρομάτης.

Ακόμα, από την Ακαδημία μας προέρχεται, ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Αιγάλεω, Κώστας Παναγιώτου, ο Θοδωρής Καρούτης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα, ο Ζουγκλής, ο οποίος μετέχει στην ομάδα Κ19 και στο ανδρικό συγκρότημα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και ο Αλέξανδρος Μπάτσι, ο οποίος στελεχώνει τον ίδιο σύλλογο.

Ακόμα, από την Ακαδημία του Αριστέα έχουν διαγράψει τα πρώτα τους αθλητικά βήματα, ο πρώην αθλητής της ομάδας Κ19 του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνης Τσιράκης, ο Μάριος Δερβίσι και ο Χάρης Καλατζής, οι οποίοι αγωνίζονται στον ίδιο σύλλογο. Ταυτόχρονα, η Ακαδημία μας έχει παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, Στάθη Μπελερή (2007), στην ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και έχει ύψος 1.88μ.

Μάλιστα, ο Μπελερής αποτελεί μέλος της Εθνικής Παίδων της χώρας μας, γεγονός το οποίο προκαλεί σ’ όλους μας έντονη περηφάνια.

Οι αθλητές της Ακαδημίας μας γυμνάζονται απ’ εμένα, τον κ. Νίκο Κωστόπουλος και τον Σταύρο Κοτσιόπουλο, οι οποίοι συμβάλουμε, καθημερινά, τα μέγιστα, για την προοδευτική εξέλιξη κάθε αθλητή στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Μάλιστα, εγώ καθοδηγώ την Α.Ε.Κ. Άργους, ο αθλητής του Παναργειακού, κ. Βασίλης Φώτρος, τον Ηρακλή Καρυάς, μαζί με τον Σταύρο Κοτσιόπουλο, ενώ ο κ. Νίκος Κωστόπουλος κοουτσάρει, φέτος, τον Αγαμέμνονα», ήταν, προ ημερών, τα λόγια του Ταμία του Συνδέσμου προπονητών, της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, κ. Απόστολου Κατσά.