«Πρωταγωνιστής με νεανικό ρόστερ»!

Ο προπονητής του Ερμή Κιβερίου, Νίκος Μητροσύλης, στο «gipedo.eu»!

 

 

 

 

Εκεί που η εμπειρία συναντά την αθλητική γοητεία και εκεί που η αγάπη για τον υγιή αθλητισμό διασταυρώνεται με ξεχωριστούς στόχους, εμφανίζεται, σχεδόν πάντα, ένα πρόσωπο, το οποίο θα σταδιοδρομήσει στον αντίστοιχο χώρο, επιτυχώς! Στην προκειμένη περίπτωση, πρωταγωνιστές της υπόθεσης είναι ο Ερμής Κιβερίου και ο έξοχος προπονητής, Νίκος Μητροσύλης, οι οποίοι πορεύονται, φέτος, μαζί, διατηρώντας μια αγαστή συνεργασία. Μια ορθή σχέση, σ’ όλα τα επίπεδα, η οποία εδράζεται στην σωστή ανάπτυξη του ιστορικού συλλόγου, όπως ο εργατικός κόουτς ανέφερε, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας, τονίζοντας, χαρακτηριστικά:  

 

 

«Το περασμένο καλοκαίρι, αποφάσισα να συνεργαστώ με τα στελέχη του Ερμή Κιβερίου, αντικαθιστώντας τον κ. Λουκά Κούρο στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας του εν λόγω συλλόγου. Πρωταρχικός μας σκοπός ήταν η επένδυση του συλλόγου στη νέα γενιά αθλητών και κυρίως αυτών, οι οποίοι διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Κιβερίου. Γι’ αυτό τον λόγο, το ρόστερ της ομάδας μας άλλαξε, σε σημαντικό βαθμό, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, με συνέπεια να στηριχτεί το σωματείο μας σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν σημαντικό κίνητρο να φορούν τη φανέλα του Ερμή Κιβερίου.

Συνεπώς, το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας αποτελείται, φέτος, από πολλούς καινούργιους αθλητές και μόνο 5-6 από την περασμένη σεζόν, οι οποίοι συνδράμουν στην προσπάθεια για τη διαγραφή μιας θετικής πορείας από την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Μητροσύλη, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

Παράλληλα, με την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων του σωματείου μας, εκτιμώ πως ο Ερμής Κιβερίου αποτελεί, φέτος, την ομάδα έκπληξη της διοργάνωσης, καθώς κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «πλέι-οφ» ανόδου στη Γ’ Εθνική, δείχνοντας πως έχει τις δυνατότητες να ανταγωνιστεί τα σωματεία της Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας. Η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας μας, φέτος, είναι σημαντική με αποτέλεσμα να περιβάλλομαι από συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας σχετικά με τη μελλοντική ρότα του συλλόγου μας.

Όσον αφορά στην πορεία των αναπτυξιακών μας τμημάτων, ο Ερμής Κιβερίου διαθέτει αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και έχει συνάψει μια μορφή συνεργασίας με τα στελέχη της Ακαδημίας, Αριστέας Άργους, η οποία στεγάζεται σε ποιοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις στην συγκεκριμένη πόλη. Εγώ, από την πλευρά μου, προωθώ, σταδιακά, μερικούς αθλητές των ομάδων υποδομής στις αγωνιστικές δραστηριότητες του ανδρικού μας τμήματος και ελπίζω στον σχηματισμό μιας νεανικής ομάδας, η οποία θα πρωταγωνιστεί, συνεχώς, στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα, στα οποία λαμβάνει, διαχρονικά, μέρος».

 

Ακόμα, με αφορμή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ερμή Κιβερίου, ο Νίκος Μητροσύλης, εξέδωσε, προ ημερών, μέσω της σελίδας του στο «facebook», την ακόλουθη ανακοίνωση. 

«Με ποιο τρόπο να πεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα αυτά τα μέλη της ομάδας του Ερμή Κιβερίου για όσα μας χάρισαν τη φετινή χρονιά; Για την προσπάθειά τους, την αφοσίωσή τους, την απόδοσή τους, την συμπεριφορά τους και για όλα όσα κατάφεραν στο πρωτάθλημα.
Έκλεισαν θριαμβευτικά τη σεζόν στο γήπεδό μας, ακριβώς όπως την άνοιξαν.
Το θερμό χειροκρότημα όλων μας, είναι ελάχιστο.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ...».