Ο Γιώργος Κελετζής στο «gipedo.eu»!

 

Η θετική φετινή πορεία του ανδρικού τμήματος της Α.Ε Καμπακίου στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας και δη η 1η θέση στην οποία βρίσκεται, αυτό το χρονικό διάστημα, έχει προκαλέσει κλίμα ευφορίας στις τάξεις των μελών του μακεδονικού συλλόγου.

Ευχάριστα συναισθήματα για τη ρότα του συλλόγου διακατέχουν και τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Γιώργο Κελετζή, κάτι το οποίο φανερώνεται, περίτρανα από τις ακόλουθες δηλώσεις του, μέσω της ιστοσελίδας μας, πριν μερικές ημέρες.

 

«Η ομάδα μας έχει προβεί σε μια σειρά αλλαγών σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της, τη φετινή σεζόν. Το ανδρικό μας συγκρότημα δεν πορεύεται, πλέον, με τον κ. Χρήστο Κιοσέ στην τεχνική ηγεσία του, αλλά με τον κ. Φώτη Χατζηκυριάκου, αφού ο πρώτος συνεργάζεται, πλέον, με την ομάδα του Ξηροποτάμου.  

Παρ’ όλα αυτά, η Α.Ε. Καλαμπακίου διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας, τη φετινή σεζόν, ενώ θα συμμετάσχει στη φάση των έξι καλύτερων ομάδων για τον θεσμό του Κυπέλλου. Παράλληλα, όμως, με τη δράση της α’ ομάδας, ο σύλλογος μας διαθέτει ομάδες ανάπτυξης, απαρτιζόμενες από, περίπου, 60 αθλητές, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του σωματείου.

Επίσης, πριν λίγο καιρό, επρόκειτο να συνάψουμε μια μορφής συνεργασία με την Α.Ε.Κ. Αθηνών, σε επίπεδο Ακαδημιών, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Είμαστε, όμως, αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το έργο μας στον σύλλογο, προκειμένου να τιμήσουμε την Α.Ε Καλαμπακίου, η οποία κατάφερε, το 2008, να συμμετάσχει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών, συμμετέχοντας, συνάμα, στο Πρωτάθλημα της  Δ’ Εθνικής κατηγορίας».

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr