Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Κελετζής, στο «gipedo.eu»!

 

Στην ορεινή πεδιάδα του Νομού Δράμας, στον τόπο στον οποίο δεσπόζει ο Πόντος και το προσφυγικό στοιχείο από τα βάθη Μικράς Ασίας, ξεχωρίζει ένας σύλλογος με ιδιαίτερη ιστορία… Μα ποιος άλλος από την Α.Ε. Καλαμπακίου η οποία πρεσβεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατοικία στην οποία ήρθαν μετά την Συνθήκη της Λωζάνης οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δημιουργώντας τη δική τους εστία σε μια πόλη ξεχωριστή…

Εν έτη 2019, το χωριό Καλαμπάκι του Νομού Δράμας διαθέτει, φυσικά, μια…μυρωδιά από την Κωνσταντινούπολη, αλλά και μια ομάδα η οποία μετείχε, φέτος, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής… Ένα τμήμα, το οποίο κατέβαλε, κατά τη διάρκεια της σεζόν, μεγάλη προσπάθεια, αλλά η δική της δυναμική δεν κατέστη δυνατόν να την οδηγήσει στην παραμονή… Τι λέει, όμως, γι’ όλα αυτά, ο διοικητικός ηγέτης και ζωντανή ιστορία του συλλόγου, Γιώργος Κελετζής; Ιδού, τα λόγια του Προέδρου του σωματείου, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας, τα οποία αφήνουν ελπίδα για την σωτηρία του σήμερα… 

 

«Αυτό το χρονικό διάστημα, όλοι στις τάξεις του συλλόγου μας περιμένουμε την απόφαση των αρμοδίων οργάνων για την αποφυγή ή όχι της πτώσης ομάδας μας στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Δράμας. Συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι φορείς είναι πιθανό να επιτρέψουν την σύσταση 11 ομίλων στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κάτι το οποίο θα σημάνει την παραμονή του ανδρικού μας τμήματος στον θεσμό. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ανέλθουν στη Γ’ Εθνική οι δευτεραθλητές των τοπικών Πρωταθλημάτων κάθε Ένωσης, προκειμένου να δημιουργηθούν τρεις, ακόμα, όμιλοι, εν όψει της επόμενης χρονιάς (από 8 σε 11 ομίλους)», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Κελετζή, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

«Τη φετινή σεζόν, η ομάδα τερμάτισε στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας στην τεχνική της ηγεσία δύο προπονητές, κατά τη διάρκεια της σεζόν. Συγκεκριμένα, το ανδρικό μας τμήμα καθοδηγήθηκε, αρχικά, από τον Φώτη Χατζηκυριάκο και από τον Σπύρο Φιλίππου, από τις γιορτές των Χριστουγέννων και έπειτα. Υπό τις οδηγίες του κ. Φιλίππου, η ομάδα μας συγκέντρωσε, συνολικά, 21 πόντους, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της. Ελπίζουμε πως στο μέλλον θα δικαιωθούν οι προσπάθειες μας για την αναβάθμιση του σωματείου μας σ’ όλα τα επίπεδα.

Άλλωστε, ο Α.Ο. Καλαμπακίου διαθέτει και ομάδες υποδομής υπό την καθοδήγηση των προπονητών, κ. Ελευθεριάδη και Λαζαρίδη, οι οποίοι προπονούν τους, περίπου, 60 νεαρούς αθλητές του συλλόγου», ήταν τα λόγια του πατέρα του εξαιρετικού τερματοφύλακα, Ιορδάνη Κελετζή, ο οποίος σπουδάζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και περιμένει την ένταξη του στο ρόστερ μιας ομάδας Εθνικών κατηγοριών, εν όψει της επόμενης σεζόν».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr