Ο προπονητής του δραμινού συλλόγου, Σταύρος Μελισσόπουλος, στο «gipedo.eu!

 

 

Η βοή των νερών από τις πηγές της περιοχής με την αρχαία ονομασία Μπόριανη έχει παραδώσει την…σκυτάλη στη ροή της ανάπτυξης του ταλέντου των νεαρών αθλητών και τα στελέχη του Αγίου Αθανασίου Δράμας δικαιούνται, πλέον, να καυχιούνται για το ότι βιώνουν, διαχρονικά, το δικό τους όνειρο… Μια πλειάδα νεαρών παικτών, με κίνητρο την αγάπη τους για τον αθλητισμό δηλώνει, ανά έτος, παρών, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις οι οποίες κοσμούν τον τόπο αυτόν και ο δραμινός πληθυσμός αισθάνεται περήφανος γι’ αυτό το υπέροχο προϊόν…

 

 

Το ίδιο συναίσθημα και αρκετά ακόμα αισθήματα διακατέχουν και τον κ. Σταύρο Μελισσόπουλο, τον υπεύθυνο προπονητή των Ακαδημιών του Αγίου Αθανασίου Δράμας, τον έξοχο καθοδηγητή, ο οποίος μίλησε, στο «gipedo.eu», προ ημερών.

 

«Την τελευταία διετία, εγώ συνεργάζομαι με τα στελέχη του Αγίου Αθανασίου Δράμας, με τους οποίους διατηρώ πολύ καλή σχέση. Την περασμένη σεζόν (2017-2018), καθοδηγούσα το εφηβικό συγκρότημα του εν λόγω σωματείου, ενώ από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι σήμερα, διατηρώ τη θέση του υπεύθυνου των αναπτυξιακών ομάδων του εν λόγω συλλόγου. Μπορεί να διαμένω στην περιοχή, Λυδία Καβάλας, ωστόσο η απόσταση από την οικεία μου μέχρι τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, δεν είναι μεγάλη, με συνέπεια να μπορώ να ανταπεξέρχομαι, διαρκώς, στις απαιτήσεις του σωματείου», είπε, προ ημερών, αρχικά, ο κ. Σταύρος Μελισσόπουλος, στην ιστοσελίδα μας για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

 

 

«Η ανδρική ομάδα του Αγίου Αθανασίου Δράμας συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Δράμας, ωστόσο το σημαντικότερο γι’ εμάς είναι η συνεχής άνθιση των ομάδων υποδομής του σωματείου. Ο Άγιος Αθανάσιος Δράμας διαθέτει αγωνιστικά τμήματα στις κατηγορίες των Κ16, Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8, τα οποία συμμετέχουν στις δραστηριότητες της Ε.Π.Σ. Δράμας, αλλά αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι στελεχώνουν τα προ-αγωνιστικά του συγκροτήματα. Επίσης, οι εγκαταστάσεις στις οποίες προπονούνται οι αθλητές μας είναι εξαιρετικές, γι’ αυτό, άλλωστε, οι πέντε (5) προπονητές, οι οποίοι εργάζονται στο σωματείο μας, δεν μπορούν παρά να είναι ευχαριστημένοι από την συνεργασία τους με τον σύλλογο.

 

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Τάκης Ιγνατιάδης, ο κ. Χρόνης Παπαδόπουλος, ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο κ. Σωτήρης Κεχαγιάς, αλλά και εγώ, προσφέρουμε απερίσπαστοι το έργο μας στον αθλητικό και κοινωνικό χώρο. Ακόμα, ο Πρόεδρος του σωματείου μας, κ. Πέτρος Παπαδόπουλος, συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια όλων μας για την αναβάθμιση του Αγίου Αθανασίου Δράμας σ’ όλα τα επίπεδα, κάτι το οποίο φανερώνεται από την ανοδική εξέλιξη στο ταλέντο των νεαρών παικτών μας, όπως και από την προοδευτική πορεία της ανδρικής μας ομάδας στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Δράμας.

 

 

Ας μη λησμονούμε, άλλωστε, πως ο Άγιος Αθανάσιος Δράμας πραγματοποίησε, πέρσι, μια πορεία πρωταθλητισμού, τερματίζοντας στη 2η θέση της διοργάνωσης, χάνοντας την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία κατά τη διάρκεια των αγώνων «μπαράζ», πρόσθεσε, προ ημερών, ο παίκτης της ομάδας παλαιμάχων του Κεραυνού Κρηνίδων και προπονητής των ομάδων υποδομής του Αγίου Αθανασίου Δράμας, κ. Σταύρος Μελισσόπουλος, για να προσθέσει στην συνέχεια.  

 

 

«Σκοπός μας είναι η αύξηση του αριθμού των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι επανδρώνουν τα αναπτυξιακά μας τμήματα, ώστε κάθε πολίτης του Δήμου Δοξάτου, να αισθάνεται έντονη περηφάνια για το «προφίλ» και την εν γένει λειτουργία του Αγίου Αθανασίου Δράμας. Ενός συλλόγου, ο οποίος ξεχωρίζει και για το ανθρώπινο του πρόσωπο, καθώς διοργανώνει, μια φορά ανά έτος, ένα εξαιρετικό τουρνουά διάρκειας δύο ημερών, με σκοπό την τίμηση της μνήμης των δύο αδικοχαμένων πρώην ποδοσφαιριστών του σωματείου, Καρυπίδη και Λουλουσίδη! Στο συγκεκριμένο τουρνουά, δίνουν το παρών, περίπου, 700 αθλητές από διάφορα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, γεγονός το οποίο δεν μπορεί παρά να μας κάνει να αισθανόμαστε δέος και θαυμασμό για τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας».

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληρφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

http://pama-agiosathanasios.blogspot.com/

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr