Σημαντικές πληροφορίες για την αθλητική διαδρομή του Γιώργου Παναγιωτίδη!

 

Το αθλητικό σωματείο Κιλκισιακός έχει γράψει τη δική του ιστορία στον αντίστοιχο χώρο, χαρίζοντας πολλές συγκινήσεις στο ευρύ κοινό της χώρας μας! Μόνο που για να συμβεί κάτι τέτοιο έχει χρειαστεί η αρωγή μιας ομάδας ανθρώπων, οι οποίες δεν αποτελούν, απλά, τους στυλοβάτες του σωματείου, αλλά και τη ζωντανή ιστορία του!

Ένας εξ' αυτών είναι ο υπεύθυνος του σωματείου, Γιώργος Παναγιωτίδης, ο οποίος, στο παρελθόν, διέπρεψε με τη φανέλα της ομάδας, αλλά και με άλλα σωματεία τα οποία υπηρέτησε με απόλυτη επιτυχία, ξεχωρίζοντας τόσο για το ήθος του ως άνθρωπος, όσο και τη δεξιοτεχνία του αθλητής!

 

Ποιος είναι, όμως, ο άνθρωπος, ο οποίος στο παρελθόν έχει διαπρέψει στα μεγάλα... σαλόνια του ελληνικού Πρωταθλήματος με τις ομάδες, Παναχαϊκή και Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και στη Β' Εθνική, κατακτώντας τη δεύτερη θέση με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα; Αυτός, ο οποίος αποτελεί τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου και διατηρεί κατάστημα με αντικείμενο ασχολίας το φωτογραφικό υλικό στην πόλη του Κιλκίς.

Το "gipedo.eu" καταγράφει, σήμερα, μερικές σημαντικές πληροφορίες οι οποίες αφορούν την αθλητική ζωή του κ. Παναγιωτίδη, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα κεφάλαιο του Κιλκισιακού και του αθλητισμού!

 

 

Ο Γιώργος Παναγιωτίδης ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό το έτος, 1979, με πρώτο "σταθμό" τον σύλλογο της ιδιαίτερης πατρίδας του, Κιλκισιακό!

 

Ο πάλαι ποτέ λίμπερο της ιστορικής ομάδας πρόσφερε, τότε, για αρκετά έτη τις υπηρεσίες του στον ιστορικό σύλλογο και στην συνέχεια εντάχθηκε στο ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα. Ακολούθως, ο Γιώργος Παναγιωτίδης υπάκουσε στις "πράινες σειρήνες" του Παναθηναϊκού, αλλά όταν αφίχθηκε στο Λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής παραχωρήθηκε από το "τριφύλλι" στην Παναχαϊκή! Εν συνεχεία, η ζωντανή ιστορία του Κιλκισιακού αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, κατόπιν στον Ρεθυμνιακό και εν συνεχεία επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, Κιλκισιακό.

Στο σωματείο από τον Νομό Κιλκίς, ο κ. Παναγιωτίδης συνεργάστηκε με τους προπονητές, Μαυρόπουλο, Αναστασιάδη, Καλτσά, Χαραλαμπίδη και Κερμανίδη, θητεύοντας με απόλυτη επιτυχία τόσο στα Πρωταθλήματα της Β' όσο και της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ως ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα, ο κ. Παναγιωτίδης συνεργάστηκε με τον κόουτς, Γρηγοριάδη, στον Ρεθυμνιακό με τον διάσημο προπονητή, Νίκο Κόβη,  ενώ στην Παναχαϊκή με τους προπονητές Πετκόφσκι και Ανδρέα Μιχαλόπουλο.

Η θητεία του κ. Παναγιωτίδη στον Ολυμπιακό Βόλου συνοδεύτηκε με την συνεργασία του ιδίου με τους προπονητές, Βασίλη Δανιήλ και Μάρκοβιτς, αλλά και με τον πάλαι ποτέ "αστέρα" των "ερυθρόλευκων" και του ΟΦΗ, Ίμρε Μπόντα, στον... μαραθώνιο της Α' Εθνικής κατηγορίας.   

 

 

 

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr