Με το βλέμμα στα νιάτα ο Φιλοκτήτης!

Ο στόχος των ανθρώπων του σωματείου από το νησί της Λήμνου! 

  

Το μέτριο ξεκίνημα του Φιλοκτήτη Κοντιά στο Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Λέσβου (ήττα από τον Άγιο Δημήτριο) δεν αποτελεί κίνητρο για τη διαφοροποίηση του προγραμματισμού του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα. Αντίθετα, τα στελέχη του νησιώτικου συλλόγου συνεχίζουν να υπηρετούν τη φιλοσοφία, η οποία σχετίζεται με την ορθή καλλιέργεια του ταλέντου των νεαρών αθλητών του σωματείου. 

 

 

Κάτι το οποίο ανέφερε, προ καιρού, ο ιθύνων του Φιλοκτήτη Κοντιά, κ. Δημήτρης Βουλγαράκης, τονίζοντας, χαρακτηριστικά, πως:

«Η ομάδα μας διαγράφει, διαχρονικά, ικανοποιητική πορεία στο Πρωτάθλημα της αντίστοιχης Ένωσης, κάτι το οποίο είναι αρκετό σύμφωνα με τις απαιτήσεις των στελεχών του σωματείου. Προπονητής της ομάδας μας, τα προηγούμενα έτη, ήταν ο Νίκος Γκαλιούρης, υπό την καθοδήγηση του οποίου η ομάδα παρουσίασε όμορφο ποδόσφαιρο, με συνέπεια να έχει ευχαριστηθεί το κοινό του σωματείου μας.

 

 

Επίσης, πέρα από την ανδρική ομάδα του Φιλοκτήτη Κοντιά, ο σύλλογος μας διαθέτει και τρεις ομάδες υποδομής, οι οποίες γυμνάζονται υπό τις οδηγίες των καθηγητών Φυσικών Αγωγής, Μαρία Μουλέτου και Μάκη Καλλιάνη», ήταν, προ καιρού, τα πρώτα λόγια του κ. Βουλγαράκη, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

«Το χωριό Κοντιά βρίσκεται, περίπου, 12 χλμ μακριά από την πρωτεύουσα της Λήμνου, Νίρηνα, αλλά και 15χλμ από τον αεροδρόμιο. Είμαστε περήφανοι για την ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο μας, αφού ο Φιλοκτήτης Κοντιά διαθέτει στην αθλητική της οικογένεια αρκετές ομάδες υποδομής (Κ8, Κ10, Κ12, Κ15), ενώ, πριν μερικά έτη, κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ10!".