«Ο Ρεθυμνιακός σχεδιάστηκε για τίτλο»!

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Παπαδάκης, στο «gipedo.eu»!

 

Η αγωνιστική περίοδος, 2018-2019, συνοδεύτηκε με την κατάκτηση της 2ης θέσης από τον Ρεθυμνιακό στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, με συνέπεια να μην καταφέρει η ομάδα να επιστρέψει στο...κατώφλι της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στόχος ο οποίος ήταν, φέτος, εφικτός, αν κρίνουμε τα λόγια του Προέδρου του σωματείου, Κώστα Παπαδάκη, στο «gipedo.eu», πριν λόγο καιρό.

 

 

«Εγώ υπηρετώ τον Α.Ο. Ρεθυμνιακός, επί σειρά 11 ετών, προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορώ για την προοδευτική πορεία του συλλόγου σ’ όλα τα επίπεδα. Ο Ρεθυμνιακός αποτελεί την συνέχεια της Ε.Α. Ρεθύμνου, η οποία εδραιώθηκε, στο παρελθόν, στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και ευελπιστεί να πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου. Την Άνοιξη του έτους, 2018, η ομάδα μας έχασε την άνοδο στη Γ’ Εθνική από την Επισκοπή, ενώ, φέτος, δεν κατάφερε, πάλι, να πετύχει τον σκοπό του.

 

 

Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Νίκος Καραδάκης, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος το περασμένο καλοκαίρι.

Επίσης, πέρα από την ανδρική ομάδα, ο σύλλογος μας διαθέτει αρκετά αναπτυξιακά τμήματα, τα οποία αριθμούν, περίπου, 120 αθλητές που γυμνάζονται στο Δημοτικό γήπεδο του Ρεθύμνου. Η ανδρική μας ομάδα, η οποία συμμετείχε στη Δ’ Εθνική το έτος 2008, για τελευταία φορά, στεγάζεται στο ίδιο γήπεδο, το οποίο αποτελεί τη φυσική έδρα του σωματείου μας. Εγώ αγωνίστηκα στον Ρεθυμνιακό, πριν 30 έτη, ενώ κατέχω ένα κατάστημα με εμπορία μοτοσικλετών στην συγκεκριμένη πόλη. Σκοπός μου, αλλά και στόχος των στελεχών του Ρεθυμνιακού δεν είναι να τινάζουμε, κάθε χρόνο, τη «μπάνκα», αλλά να συμβάλουμε στην ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών αθλητών μας».