«Όνειρο η επιστροφή της Νέας Καρυάς»!

Ο ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Χρυσαλίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Απών από τις αγωνιστικές δραστηριότητες κάποιας ομάδας τη φετινή σεζόν, αλλά παρών σε κάθε σκέψη για την εκπλήρωση ενός ονείρου με «όπλα» τον πόθο και τον δυναμισμό… Ο γνωστός πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Καβάλας, του Ηρακλή Καβάλας, του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης και του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Αλέξανδρος Χρυσαλίδης, δεν κρύβει πως επιθυμεί την επιστροφή του Εθνικού Νέας Καρυάς στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, κάτι το οποίο αναφέρει ο ίδιος με πάθος περίσσιο…

 

 

«Τη φετινή σεζόν, 2018-2019, δεν κατάφερα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε κάποια ομάδα, λόγω αυξημένων εκπαιδευτικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έχω αποφοιτήσει από την πανεπιστημιακή σχολή του Μηχανολόγου Μηχανικού, ακολουθώ έναν κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών και συνάμα εργάζομαι στη βιομηχανική περιοχή του Νομού Καβάλας.

 

 

Παρ’ όλα αυτά, δε σας κρύβω πως όνειρο δικό μου, αλλά και ορισμένων παλιών συμπαικτών μου, είναι η επανασύσταση του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Νέας Καρυάς. Εγώ κατάγομαι από το εν λόγω χωριό και θα ήθελα, έχοντας τη βοήθεια μερικών παλιών συμπαικτών μου, να δημιουργήσω μια ομάδα στον τόπο μου. Εύχομαι να υλοποιηθεί η επιθυμία μου σε λίγα χρόνια από σήμερα».